I pluss er en konsulentvirksomhet som har tro på at det alltid går an å skape forbedringer. Vi stimulerer til tydelig ledelse, entusiasme og evnen til å omsette ord til handling.

Samlingsteder, Frankrike

Les Arcs Provence

Hva tenker du om å ta med ledergruppen til Provence for å komme tettere på hverandre og bli enda bedre sammen?

Kan det være interessant med en organisasjonsutviklingsprosess for bedriften eller avdelingen i flotte omgivelser i Frankrike?

I pluss har i siden 2001 tatt med ledere, ledergrupper, bedrifter og avdelinger til Provence i Frankrike for å gjennomføre lederutviklings-, organisasjonsutviklings- og teamutviklingsprosesser.

Vi gjennomfører prosessene i idylliske omgivelser i Les Arcs, en landsby som ligger en liten times biltur unna Nice. I pluss skreddersyr en utviklingsprosess ut fra våre kunders ønsker og behov. I tillegg tar vi oss av alt det praktiske rundt oppholdet i Les Arcs. Les mer om Les Arcs.

Våre kunder sier at det er et utmerket sted å drive organisasjonsutvikling og de har oppnådd svært gode resultater.

Frister dette? Ta kontakt med i pluss på telefon 959 48 000 eller send oss en forespørsel.

 

Les Arcs provence

La Maison des Gardes, Les Arcs (Provence) 
Les Arcs ligger i Provence 85 km fra Nice flyplass, og det tar ca. 45 minutter med bil fra flyplassen når man kjører motorveien. Toget tar en time fra Nice.

Byhuset, La Maison des Gardes, ligger i byen Les Arcs sur Argens – en middelalderlandsby med røtter tilbake til 1100 tallet og som har 5 500 innbyggere. Huset er fra 1335 og den nedre bymuren ble avsluttet i 1366. Den gamle bykjernen ligger på en åskant med praktfull utsikt mot fjellkjeden Les Massif de Maur og vinmarkene rundt. Bygningen ble reist i sammenheng med at landsbyen foretok en utvidelse med en ny bymur.

 

 

Chamonix-Mont-Blanc

Eller Chamonix, er en by med ca. 10 000 innbyggere. Byen ligger ved foten av Mont Blanc i départementet Haute-Savoie i regionen Rhône-Alpes, sør-øst iFrankrike. Chamonix er et populært vintersportsted og regnes som "ekstremsportens" hovedstad i Europa. De første olympiske vinterlekene ble avholdt her i 1924.

Vi har opp igjennom årene gjennomført flere samlinger midt i ski sesongen med stort hell.

 

 Les Aiglos Resort Spa Chaminoix

Les Aiglos Resort & Spa, Chaminoix
Fem minutter fra sentrum i Chamonix finner vi hotellet Les Aiglos Resort & Spa.

Les mer: www.aiglons.com