I pluss er en konsulentvirksomhet som har tro på at det alltid går an å skape forbedringer. Vi stimulerer til tydelig ledelse, entusiasme og evnen til å omsette ord til handling.

Medarbeidere

 

Halvar B Pettersen sh wr 

Halvar B. Pettersen
Partner/Senior utviklingskonsulent.

Pedagog med fordypning innenfor organisasjon og ledelse. Bred yrkeserfaring fra offentlig og privat virksomhet. Har i en årrekke medvirket i åpne og interne lederprogram og bistått bedrifter og offentlige virksomheter i ulike sammenhenger.  Bred kompetanse innen organisasjons- og lederutvikling.

Mobil: +47 916 82 250
E-post: halvar@ipluss.no

 

Kjell Ove 

Kjell Ove Hveding
Partner/utviklingskonsulent

Hans bakgrunn er 34 år som næringslivsleder, hvor de siste 18 årene som hotellvert på Sommarøy Arctic Hotel Tromsø. Han har lang fartstid også som konferansevert, konferansier, motivator, sang/musikk/kultur-formidler og foredragsholder. Som partner i IPLUSS jobber han med det han liker best; Å få bidra til å gjøre andres hverdag enda bedre.

Mobil: +47 414 36 800
E-post: kjell.ove@ipluss.no

 

 

Hugo Rystrom sh wr 

Hugo Rystrøm
Partner/utviklingskonsulent/ daglig leder

Juridisk og samfunnsfaglig utdannelse fra Universitetet i Tromsø. Har leder- og prosjektledererfaring fra ulike stillinger og har gjennomført flere lederutviklingsprogram. Har hatt en rekke styreverv innenfor privat og offentlig sektor, organisasjon og politikk. Arbeider med lederutvikling, utviklingsprosesser og teambygging.

Mobil:  (+47) 911 42 532
E-post: hugo@ipluss.no

  

 

 

 

 

Samarbeidspartnere:

 

Tor Hernes sh wr 

Tor Hernes, Professor

Tor Hernes er Professor i Organisasjonsteori ved Copenhagen Business School og Professor II ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold. Han er internasjonalt anerkjent for sitt teoretiske arbeid på tid, prosess og organisasjon og har skrevet en rekke bøker og artikler om emnet. Tor Hernes er utdannet sivilingeniør, har arbeidet i FN og som konsulent innen ledelse og organisering i forskjellige deler av verden og i en rekke forskjellige sammenhenger. Han tok sin doktorgrad om organisasjonslæring ved Universitetet i Lancaster i 1996. Fra 1996 til 2000 underviste og forsket han ved Universitetet i Tromsø og fra 2000 til 2008 ved Handelshøyskolen BI i Oslo, hvor han ble professor i 2003. Han har vært ansatt ved Copenhagen Business School siden 2008 og ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold siden 2013. Tor Hernes har bred erfaring fra undervisning og veiledning på bachelor, master og Ph.D, samt utvikling og ledelse av undervisningsprogrammer. Han ble i 2014 tildelt NEON-prisen for fremragende bidrag til norsk organisasjonsforskning.

 

Kejll Arne Rorvik sh wr 

Kjell Arne Rørvik, Professor