I pluss er en konsulentvirksomhet som har tro på at det alltid går an å skape forbedringer. Vi stimulerer til tydelig ledelse, entusiasme og evnen til å omsette ord til handling.

Samlingssteder, Norge

Vi holder kurs, lederprogram og samling over hele landet.

Her er oversikt over noen av våre samarbeidspartner i Norge. Se også Samlingssteder, Frankrike

 

 

Sommaroy Hotell

Sommarøy Arctic Hotel
Sommarøy er en naturperle helt ute i havgapet på ”yttersia”, også kalt Tromsøs beste vestkant. Et levende og tradisjonsrikt kystsamfunn, der jakt, fiske og fangst i uminnelige tider har vært livsgrunnlaget. Stedet ligger bare 45 minutters kjøring fra Tromsø, og er et eldorado for opplevelser av mange slag.

Les mer: www.sommaroy.no

 

Ivan Lorentzen Fiskeforretning

Ivan Lorentzen Fiskeforretning

Ivan Lorentzen Fiskeforretning ligger på Brensholmen på Kvaløya, 5,5 mil vest fra Tromsø. Du kjører hit på 50 minutter fra Tromsø sentrum. I andre etasje på fiskebruket har vi trivelige lokaler på 150 m2 som vi vil leie ut til møter og selskap.

Les mer: www.lorentzen-fisk.no

 

Malangen brygger

Malangen Brygger
Malangen Brygger er et idyllisk hotell og rorbuanlegg med tilhørende kurs- og konferansefasiliteter. Hos oss kan du spise god mat, nyte vakker natur, oppleve høy komfort og service samt overnatte i luksuriøse hotellrom, rorbuer, hytter og leiligheter.

Les mer: www.malangen.com

 

Rica Holberg Hotel Oslot

Scandic Holberg Hotel, Oslo
Scandic Holberg Hotel ligger sentralt i Oslo med moderne, delikate rom. Hotellet har en personlig atmosfære og ligger meget sentralt, ikke langt fra Oslos hovedgate Karl Johan og Slottet. Det er gangavstand til byens severdigheter, museer, forretninger og Aker Brygge.

Se mer: www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Oslo/Holberg/

 

Grand Hotel Harstad

Scandic Hotel, Harstad
Grand Nordic Hotel har en meget sentral beliggenhet midt i Harstad sentrum med kort avstand til havnen og havneområdet. Hotellets beliggenhet er et bra utgangspunkt for de aktiviteter og severdigheter Harstad og området rundt kan tilby.

Les mer: www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Harstad