I pluss er en konsulentvirksomhet som har tro på at det alltid går an å skape forbedringer. Vi stimulerer til tydelig ledelse, entusiasme og evnen til å omsette ord til handling.

Hovedprogram

HOVEDPROGRAM 2024
- Et lederutviklingsprogram som fokuserer på den observerbare lederatferden

Kjenner du fra tid til annen behov for ny inspirasjon og nye vinklinger i jobben som leder?

Som deltaker på IPLUSS hovedprogram vil du få påfyll av ideer, ferdigheter og kunnskap i et positivt og utviklingsorientert miljø. Deltakerne opplever å føle seg tryggere i lederrollen og opptrer som mer inspirerte ledere etter å ha gjennomført programmet. Tilbakemeldingene fra medarbeidere og lederkollegaer er en endret lederatferd i hverdagen.  

 

Slik jobber vi

Det er ingen som kjenner din lederhverdag bedre enn deg selv. Vi vil gi deg nødvendige verktøy for utvikling, både personlig og i lederrollen. 

Gjennom foredrag, gruppearbeid, øvelser, utfordringer og gode opplevelser vil du ta steg som vil gi resultater for både deg og de du leder.

Da vil du gjennom Hovedprogrammet få anledning til sammen med andre ledere å fordype deg i temaer knyttet til samhandling og teambygging, endring og omstilling, motivasjon og kommunikasjon, konflikthåndtering og personalledelse. Du vil også bli utfordret på, og vil aktivt jobbe med dine egne lederutfordringer gjennom hele prosessen.

Deltakere på våre program er utviklingsorienterte ledere i ulike bransjer fra hele landet. Våre foredragsholdere har erfaring og kompetanse på internasjonalt toppnivå i de temaene de foreleser om.

Dette vil være en verdifull investering for både deg og din virksomhet!

 

En reise

Programmet er reise som går over 4 samlinger. Vi starter på vakre Sommarøy, før vi sveiper innom hovedstaden og Harstad. På siste etappe er vi på historisk grunn og opplever alt det beste Provence har å by på.

Som deltaker vil du også oppleve en personlig reise som vil gjøre deg sterkere, tryggere og mer motivert som leder.

Hovedprogram 2024

Samlingene gjennomføres slik:

Samling 1 avholdes 5. - 7. november 2024 på Sommarøy, Tromsø

Samling 2 avholdes 7. - 9. januar 2025 i Oslo

Samling 3 avholdes 18. - 20. mars 2025 i Harstad

Samling 4 avholdes 1. - 6. juni 2025 i Les Arcs, Provence

Mellom hver samling blir deltakerne fulgt opp og utfordret av en av IPLUSS sine konsulenter for å kvalitetssikre framdriften i din utvikling og ditt personlige prosjekt.

For påmelding og mer informasjon, ta kontakt

Påmeldingsfrist: 15. september 2024

Kontaktperson og programleder: Hugo Rystrøm, telefon 91142532, e-post: hugo@ipluss.no